A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - Partnerségi hirdetmény és lakossági fórum meghívó

HIRDETMÉNY

Partnerségi hirdetmény és lakossági fórum meghívó

Tájékoztatom Jászapáti város lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Jászapáti Városi Önkormányzat Képviselő – testületi határozata alapján a város négy részterületére a településrendezési terv módosítását készítteti.

I. sz. részterület:   Jászapáti külterület 0282/89 hrsz.-ú telekre, multifunkciós szabadidő sportlétesítmény /lőtér/ telepítése

II. sz. részterület: Jászapáti, belterület 1346 (1346/1 és 1346/2) hrsz.-ú telkekre napelemes kiserőmű telepítése

III. sz. részterület: Jászapáti 31 sz. főúttal párhuzamosan a főút jobb oldalán több telket érintő szabályozás, kerékpárút megvalósulása érdekében.

IV. sz. részterület: Jászapáti, külterület 0265/13 hrsz.-ú ingatlan építési övezetének módosítás

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági fórumot tartunk, melyre tisztelettel meghívom.

Lakossági fórum ideje: 2019. június 27. (csütörtök), 16:00 óra

Helye: Jászapáti Városháza, házasságkötő terem

5130 Jászapáti, Dr Szlovencsák Imre út 2.

A tárgyalásos eljárás munkaközi tájékoztatási szakaszában partnerségi véleményezésre bocsájtja, melyhez a kapcsolódó tájékoztatási dokumentációk megtekinthetők a www.jaszapati.hu honlapon, illetve papíralapú dokumentumként ügyfélfogadási időben a Jászapáti Város Polgármesteri Hivatalában /földszint /Műszaki osztály irodájában/.

A közzétett tájékoztatók alapján a témákkal kapcsolatban véleményt, észrevételt tehet a lakossági fórumon, továbbá a lakossági fórumot követő 8 napon belül /2019. július 05-ig/ írásban a polgármester részére címezve, melyet a Polgármesteri Hivatalba szükséges eljuttatni:

- személyesen: Jászapáti Polgármesteri Hivatal, Polgármester Titkárságán

- postai úton: ajánlott levélben Farkas Ferenc polgármester, Jászapáti városi Önkormányzat 5130 Jászapáti Dr Szlovencsák Imre út 2. sz. címre

- elektronikus levélben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Kérem a munkaközi dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket, véleményeiket a lakossági fórumon elmondani, vagy írásban fenti elérhetőségre eljuttatni.

 

 

 

Jászapáti, 2019. június 18. 

Farkas Ferenc
polgármester

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100