A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - Tájékoztató helyi vállalkozások részére!

Valamennyi Jászapátin székhellyel rendelkező

gazdasági társaság vezető tisztségviselője részére

 

Tisztelt Vezérigazgató, Ügyvezető Asszony/ Úr!

2020. július 1. napjától az Országos Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (4031 Debrecen, István király út 6., képviseletében: Dr. Kissné Dr. Legeza Zsuzsa ügyvezető) látja el Jászapátin az önkormányzat által kötelezően biztosítandó orvosi ügyeleti feladatokat.

A társaság tájékoztatása alapján támogatási szerződés jött létre a társaság és az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesülettel az ügyeleti központok támogatására, az eszközpark esetleges fejlesztésére.

E tevékenység keretein belül a támogató egyesület előre kidolgozott stratégia alapján az ellátási területeken támogatást gyűjt a helyi vállalkozásoktól, amelyet orvosi segédeszközök, berendezések és egyéb, a beteg gyógyulását, valamint az orvosok, ápolók munkáját segítő műszerek vásárlására fordít. Az összegyűjtött támogatás összegéből vásárolt eszköz, illetve berendezés átadására hivatalos keretek között kerülne sor, amelyre a támogatást felajánló szervezet is meghívást kapna.

Jelen levelem célja, hogy bemutassam az orvosi ügyletet ellátó gazdasági társaságot, és előzetesen tájékoztassam Önt a támogató egyesület esetleges megkereséséről, illetve amennyiben a fenti célokat támogatni tudja, tisztelettel kérjem szíves felajánlását.

 

Jászapáti, 2020. szeptember 8.

Tisztelettel,

Farkas Ferenc
polgármester

Ügyintéző: dr. Tóth Nóra
Telefon, e-mail: 06-57-540-100, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100