A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - K Ö Z L E M É N Y A Jászapáti Önálló Óvodai Intézménybe történő beiratkozásról a 2021/2022-es nevelési évre vonatkozóan

K Ö Z L E M É N Y

A Jászapáti Önálló Óvodai Intézménybe történő beiratkozásról a 2021/2022-es nevelési évre vonatkozóan

tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy az óvodáskorú gyermekek beiratkozására

2021. május 17-én (hétfőn) 8-15 óráig

és

2021. május 18-án (kedden) 8-15 óráig

lesz lehetőségük a Csiga-biga Óvoda (Fő tér 2.), a Szivárvány Óvoda (Vasút út 1.), valamint a Margaréta Óvoda (József A. u. 7.) épületében.

2021. szeptember 1-től az a gyermek óvodaköteles, aki 2021.augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét. A szülő- tárgyév május 25. napjáig kérheti az év augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betöltő gyermeke felmentését az óvodai foglalkozások látogatása alól. A kérelmet a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jászapáti Járási Hivatalafelé nyújthatja be a szülő.

Az óvodába elektronikus úton is be lehet iratkozni a 2021/22. nevelési évre. Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására az első óvodai nevelési napon kerül sor. Az elektronikus úton történő beiratkozáshoz szükséges Szándéknyilatkozat nyomtatvány az óvoda honlapjáról tölthető le (www.jaszapatiovoda.hu). Kérjük, a szándéknyilatkozaton jelölje meg, hogy gyermekét melyik óvodába szeretné íratni.

Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy gyermekük beíratásához hozzák magukkal:

- a gyermek születési anyakönyvi kivonatát,

- a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt (lakcímkártyáját),

- a gyermek TAJ-kártyáját,

- a szülő személyazonosító igazolványát, valamint a személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványát (lakcímkártyáját).

Információkérés: a 06-57/441-044 és a 06-30/964-66-73 telefonszámon lehetséges.

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megjelölt időpontokkal kapcsolatban, a veszélyhelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartjuk, illetve az intézményvezető a beiratkozás lebonyolításával kapcsolatban óvintézkedések bevezetéséről dönthet.

Tájékoztatom Önöket, hogy a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 37.§ (2)-(3) bekezdése értelmében a szülő - a gyermeke óvodai felvételéről szóló döntés közlésétől, ennek hiányában a tudomására jutástól számított tizenöt napon belül – a gyermek érdekében érdeksérelemre hivatkozással írásbeli kérelemben eljárást indíthat a fenntartónál.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100