Nyomtatás

Tájékoztatás a településen élő időseknek, hozzátartozóinak és a város lakosságának

Tájékoztatás

a településen élő időseknek, hozzátartozóinak és a város lakosságának

AZ OTTHONTARTÓZKODÁST VÁLLALÓ 65 ÉV FELETTIEKRŐL A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ALATT IS GONDOSKODUNK!

A 65. életévüket betöltött személyeket arra kérjük, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket továbbra sem hagyják el.

Ha a 65. életévét betöltött személy az otthontartózkodást vállalja, és erről Jászapáti Város Önkormányzatát tájékoztatja, az ellátásáról való gondoskodás a települési önkormányzat feladata.

Ellátási igényüket az alábbi elérhetőségeken jelezzék:

  1. Jászapáti Polgármesteri Hivatal Titkársága: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-57-540-100/101
  2. Kalmárné Nagyistván Erika Jászapáti Egyesített Szociális Intézmény intézményvezetője: 06-30/964-6686,
  3. Sinkó-Káli Lászlóné Jászapáti Egyesített Szociális Intézmény munkatársa: 06-30/964-6658.

Kérjük az idősek szomszédságában, illetve lakókörnyezetében élőket, fokozottan figyeljenek az idősekre és legyenek segítségükre.

KÉRJÜK, MARADJANAK OTTHON A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS ALATT!

Kérünk mindenkit, hogy próbálják meg a következő hetekben kerülni a személyes találkozókat, és a kisebb és nagyobb számú csoportosulásokat is! Kérjük a szülőket, hogy a gyermekeiket ne hagyják az utcákon csellengeni, hiszen nem szünidő került elrendelésre, hanem digitális munkarendben történik az oktatás.

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a járvány terjedésének megelőzése érdekében 2020. március 19. napjától a Jászapáti Járási Hivatalnál ügyfélfogadásra kizárólag előzetes időpontfoglalással van lehetőség. Időpontot kérhet:

Hatósági és Gyámügyi Osztály 06-57/ 795-040, Kormányablak Osztály 06-57/ 795-217

A Polgármesteri Hivatal épületében 2020. március 18. napjától (szerda) ügyfeleket csak kivételesen indokolt esetben fogadunk, csak és kizárólag előzetes bejelentkezés alapján, amely az alábbi elérhetőségeken tehető meg: 57/540-100, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Kérjük, amennyiben lehetőségük van, kövessék nyomon a www.jaszapati.hu honlapon, a „Jászapáti Város” facebook oldalát, ahol folyamatosan közzétesszük a legfontosabb tudnivalókat, információkat.

Mindannyiunk, az Önök, hozzátartozóik biztonságának növelése érdekében kérjük a felhívásunkban foglaltak szigorú és fegyelmezett betartását! KÖSZÖNJÜK!

                                                                                               Jászapáti Városi Önkormányzat