A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

HIRDETMÉNY - A Jászapáti, Rusvai utca 42. szám (489 hrsz) alatti népi lakó- és gazdasági épület helyi védelem alá vonása.

HIRDETMÉNY

A településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 75. § (2) bekezdésének, illetve Jászapáti Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 20/2017 (IX.22.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: R.) 3. § alapján ezúton tájékoztatom Jászapáti város lakosságát, érdek-képviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteit, vallási közösségeit arról, hogy Jászapáti Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászapáti város hatályos Településkép védelméről szóló rendeletének módosítását határozta el.

A módosítás célja: A Jászapáti, Rusvai utca 42. szám (489 hrsz) alatti népi lakó- és gazdasági épület helyi védelem alá vonása.

A Jászapáti város Településkép védelméről szóló rendeletének módosításához tartozó véleményezési dokumentumok Jászapáti Polgármesteri Hivatalának 10. számú helyiségben ügyfélfogadási időben, valamint a település honlapján az alábbi címen tekinthetők meg.

https://www.jaszapati.hu

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő :                                8.00-12.00
Szerda   :                            8.00-12.00
Csütörtök  :  8.00-12.00     13.00-17.00

Jászapáti Polgármesteri Hivatal
5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.

Kérem, hogy az észrevételeket, javaslatokat - 2023. 10. 10-ig - papír alapon vagy elektronikusan írásban megtenni szíveskedjenek.

Javaslataikat, észrevételeiket, véleményüket a következő címre küldjék meg:

Jászapáti Polgármesteri Hivatal
5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.

vagy

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Felhívom a figyelmet arra, hogy vélemény, illetve módosításra javaslat csak közösségi érdekre vagy jogos magánérdekre vonatkozóan adható. A benyújtott vélemény a véleményezett tervezet tartalmára terjedhet ki, a vélemény és a tervezet között közvetlen összefüggésnek kell lennie. A kifogást emelő véleményét indokolással alá kell támasztani.

A benyújtott véleményének tartalmaznia kell legalább a benyújtó tervezettel kapcsolatos konkrét tényre, elemre vonatkozó álláspontját, a javasolt módosítást és annak indokolását.

Amennyiben a meghirdetett anyaggal kapcsolatban kérdésük van, kérem keressék településünk főépítészét:

Farkas Renáta főépítész: (30) 414-6325

Jászapáti, 2023. szeptember 28.

Hirdetmény

Értékvizsgálat Rusvai utca 42.

Rendelet-tervezet

Farkas Ferenc
polgármester