A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Tájékoztató Civil Szervezetek részére!

Tisztelt Civil Szervezeti Képviselő!

A Jászapátin működő civil szervezeteknek – az előző évekhez hasonlóan – 2017. évben is lehetősége lesz támogatás igénylésére a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság keretei között. A Jászapáti Városi Önkormányzat Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottsága – lehetőségekhez mérten – megpróbál minden szervezetet támogatni, az éves keretük és a beadott kérelmek számának figyelembevételével, legyen szó akár működési nehézségekre irányuló költségekről, valamely rendezvény lebonyolításához szükséges hozzájárulásról, illetve hasonló váratlanul felmerülő problémákról.

A 2017. évben minden szervezet legfeljebb negyedévente nyújthat be támogatási kérelmet a Bizottság felé.

Az alábbiakban részletes információval szeretnénk szolgálni a helyes és gördülékeny ügymenet lefolytatása érdekében:

1. Támogatási kérelem benyújtása

A mellékletet képező pályázati űrlap kitöltését követően vagy postai úton (5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.), vagy személyesen a Jászapáti Városi Önkormányzat 13-as számú irodájába.

2. Támogatási kérelem elbírálásának és kiértesítésének menete

Az egyes civil szervezetek által kitöltött kérelem benyújtása után a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság jegyzőkönyvvezetője a soron következő bizottsági ülésre, döntésre előterjeszti a kérelmet.

Pozitív, illetve negatív bizottsági határozat esetén is minden esetben kiértesítjük – postai, illetve telefonos úton – a támogatást igénylőket. Az értesítés tartalmazza a bizottsági határozatról szóló kivonatot, továbbá a szerződés megkötésének lehetséges időpontját.

A támogatási szerződés megkötéséhez kérjük a tisztelt civil szervezetek képviselőit, hogy hozzanak magukkal személyazonosításra szolgáló dokumentumokat, illetve bélyegzőt (ha az adott civil szervezet rendelkezik vele).

3. Támogatási összeggel való elszámolás

A támogatásként kapott összeggel a szerződés megkötését követő év január 31-ig köteles a támogatást igénybe vevő elszámolni. Az a civil szervezet, amely egy évben többször is szeretne támogatásban részesülni, mindaddig nem nyújthat be újabb támogatási kérelmet, amíg az előző támogatási összeggel el nem számolt.

Az elszámoláshoz szükségesek azon számlák, amelyekkel tudja igazolni a támogatást igénybe vett szervezet, hogy a támogatásként kapott összeg a szerződésben foglalt támogatási célirányzat kapcsán került felhasználásra. (Hozzá nem kapcsolódó számlákat sajnos nem tudunk elfogadni!) A szerződéskötéssel egyidejűleg az illetékes munkatárs elszámolási bizonylati űrlapot nyújt át, amelyet szintén szükséges – a benyújtandó számlák alapján – kitölteni. Mindezeken túl szükséges néhány soros (max. 1 oldal) szakmai beszámoló benyújtása, amely az adott civil szervezet tevékenységét tartalmazza, bemutatja továbbá, hogy az adott szervezet milyen tevékenységet folytat Jászapáti életében, mit sikerült megvalósítani a támogatásként kapott összegből és végezetül a jövőre nézve vetített céljaikat.

A támogatási összeggel való elszámoláshoz a támogatási összeg felhasználását igazoló számlákra, az elszámolási bizonylati űrlapra és a szakmai beszámolóra van szükség.

Közreműködő segítségüket előre is köszönöm!

Jászapáti, 2017. január 17.

                                                                                   Tisztelettel:

                                                                                                          Borbás Zoltán sk.

                                                                                                             PTVB elnöke

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100