A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Jászapáti, István király út 37. szám 1. ajtó

PÁLYÁZAT

Jászapáti Városi Önkormányzat bérbeadásra meghirdeti a tulajdonát képező Jászapáti, István király út 37. szám 1. ajtó alatt található „Fiatalok Házában” lévő 73 m2 alapterületű, összkomfortos, szoba, konyha-étkező-nappali, kamra, előszoba, fürdőszoba helyiségekből álló bérlakást, tároló helyiséggel együtt.

A költségelvű bérlakás havi bérleti díja: 25.100.-Ft

A lakáshoz 14 m2-es garázs tartozik, melynek havi bérleti díja: 3.900.-Ft + ÁFA

A költségelvű bérlakásra kiírt pályázaton csak az vehet részt aki a pályázati adatlapot igazoltan átvette.

            A pályázat során az ajánlattevőknek az önkormányzat lakbér rendeletében meghatározott havi lakbér több hónapra, de legalább három hónapra előre, egy összegben történő megfizetésére kell ajánlatot tenni, amely a bérbeszámításnál nem vehető figyelembe.

A pályázatot zárt, „Jászapáti, István király út 37. szám 1. ajtó” megjelöléssel, feladót és egyéb jelet nem tartalmazó borítékban kell benyújtani a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán (Dr. Szlovencsák Imre út 2.) 2018. április 11-én 12:00 óráig.

            A pályázatok felbontására 2018. április 11-én 16.00 óráig kerül sor.

            A beadott pályázatokat a soron következő ülésén a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság, illetve a Közbiztonsági, Szociális és Nemzetiségügyi Bizottság megtárgyalja és javaslatot tesznek a nyertes pályázó személyére. A javaslatok elfogadásáról a képviselő-testület dönt, melyről írásban értesítjük a pályázót.

            A pályázat részletes tartalmi feltételeiről, a pályázati adatlapról a Polgármesteri Hivatal fsz. 10. sz. irodájában lehet érdeklődni.

            A pályázat kiírásának időpontja: 2018. március 13.

                                                                                   Polgármesteri Hivatal

                                                                                               Jászapáti

Közadat kereső


kormanyablak 0


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100