A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó

PÁLYÁZAT

Jászapáti Városi Önkormányzat bérbeadásra meghirdeti a tulajdonában lévő Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó alatt található „Centrum lakást”, mely nappali, konyha (beépített konyhaszekrénnyel), kamra, előszoba, fürdőszoba, WC, előtér, a tetőtér két félszoba, előtér helyiségekből áll.

A lakáshoz közös használatú tároló helyiségek tartoznak.

A költségelvű bérlakás:         

            - alapterülete: 77 m2

            - komfortfokozata: összkomfortos

            - bérleti díja: 47.700.-Ft/hó

A hatályos önkormányzati rendelet értelmében a feltételek fennállása esetén lehetőség van lakbértámogatásra, melynek mértéke a fent leírt bérleti díj 50 %-a.

           

A költségelvű bérlakásra kiírt pályázaton csak az vehet részt aki a pályázati adatlapot igazoltan átvette.

            A pályázat során az ajánlattevőknek az önkormányzat lakbér rendeletében meghatározott havi lakbér több hónapra, de legalább három hónapra előre, egy összegben történő megfizetésére kell ajánlatot tenni, amely a bérbeszámításnál nem vehető figyelembe.

A pályázatot zárt, „Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó” megjelöléssel, feladót és egyéb jelet nem tartalmazó borítékban kell benyújtani a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán (Dr. Szlovencsák Imre út 2.) 2019. január 14-én 12:00 óráig.

            A pályázatok felbontására 2019. január 14-én 16:00 óráig kerül sor.

            A beadott pályázatokat a soron következő ülésén a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság, illetve a Közbiztonsági, Szociális és Nemzetiségügyi Bizottság megtárgyalja és javaslatot tesznek a nyertes pályázó személyére. A javaslatok elfogadásáról a képviselő-testület dönt, melyről írásban értesítjük a pályázót.

            A pályázat részletes tartalmi feltételeiről, a pályázati adatlapról a Polgármesteri Hivatal fsz. 10. sz. irodájában lehet érdeklődni.

            A pályázat kiírásának időpontja: 2018. december 14.

                                                                                   Polgármesteri Hivatal

                                                                                            Jászapáti

Közadat kereső


kormanyablak 0


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100