A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Ápolói álláshirdetés Jászapáti háziorvosi rendelő ÚJ!

Ápolói álláshirdetés

Jászapáti háziorvosi rendelő

Betöltendő munkakör megnevezése: körzeti ápoló

Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6. szám alatti háziorvosi rendelő

Az állás betölthető: legkorábban 2020. november 1-jétől

Jogviszony formája: munkajogi jogviszony/ közalkalmazotti jogviszony

Jogviszony időtartama: határozatlan

Elvárt végzettség:

A háziorvos feladatköréhez kapcsolódó ápolási feladat önállóan körzeti ápolói szakképesítéssel, vagy klinikai szakápolói (körzeti-közösségi szakápoló) szakképesítéssel, vagy alapellátási közösségi szakápolói szakképesítéssel, vagy ápolói szakképesítéssel (OKJ szám: 55 723 01), vagy gyermekápolói, illetve csecsemő- és gyermekápolói szakképesítéssel (OKJ szám: 55 723 02), vagy ápolói (BSc), vagy ápoló (MSc) szakképesítéssel látható el.

Amennyiben a pályázó nem rendelkezik a fenti szakképesítések valamelyikével, a háziorvosi szolgálatban akkor alkalmazható, ha felnőtt szakápolói képesítése van, és - a munkavégzésre irányuló szerződésben - kötelezettséget vállal arra, hogy az alapellátási közösségi szakápolói szakképesítést vagy az ápolói szakképesítést (OKJ szám: 54 5012 01) az alkalmazás időpontjától számított 2 éven belül, illetve az ápolói (BSc) szakképesítést az alkalmazás időpontjától számított 4 éven belül megszerzi.

Elvárt tapasztalat: legalább három év háziorvosi rendelőben szerzett tapasztalat

Amennyiben a pályázó rendelkezik a 4/2000. (II. 25.) EüM rendelet szerinti kritériumoknak megfelelő végzettséggel és elvárt tapasztalattal, a foglalkoztatás formája: egyeztetés alapján 4 órás részmunkaidő vagy 8 órás teljes munkaidő.

Bérezés: a pályázó szakmai tapasztalatától függően és a helyben szokásos ápolói bérekhez igazodva.

Próbaidő: áthelyezés hiányában a munkáltató próbaidőt köt ki.

Pályázat ismertetése: Jászapáti III. számú, 1541 fős, tartós helyettesítéssel ellátott felnőtt háziorvosi körzetébe keresünk ápolót a már jelenleg is dolgozó ápoló mellé a háziorvos munkájának segítésére. A háziorvosi körzetben nincs ügyelettartási kötelezettség, helyben mentőállomás működik.

Jelentkezni írásban, szakmai önéletrajzzal és a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatával lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, valamint postai úton vagy személyesen a 5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2. szám alatt. Kérjük elérhetőség (telefonszám, e-mail cím) megadását. A borítékra kérjük, írják rá: „Körzeti ápoló”, azon egyéb azonosítót ne tüntessenek fel.

További tájékoztatás kérhető dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06-30-173-4694-es telefonszámon.

Jászapáti, 2020. október 8.

Jászapáti Városi Önkormányzat

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100