A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Műszaki Osztály

Műszaki Osztály
Vezető: Szabó Csaba
Telefon: 57/540-100*111
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Pongó Ágnes - műszaki ügyintéző
    57/540-100*115
  • Juhász Márk - műszaki ügyintéző
  • 57/540-100*114
  • Kálmán Imréné - porta
  • Czékmán Józsefné - fizikai alkalmazott 
  • Kiss Anikó - fizikai alkalmazott

 

Létszám adatok: 
- általános műszaki ügyintéző 2 fő

Összefogja a város Település Rendezési Tervével és a Helyi Építési Szabályzattal (HÉSZ) kapcsolatos feladatokat, ezekkel kapcsolatosan képviseli az Önkormányzat érdekeit. Ellátja a városban található önkormányzati kezelésben lévő ingatlanok bérbeadásával és elidegenítésével kapcsolatos feladatokat. Koordinálja a városfejlesztéshez tartozó és az Európai Unióhoz való csatlakozással együtt járó feladatokat, részt vesz a kapcsolódó pályázatok műszaki előkészítésében. Irányítja és bonyolítja az intézményi felújításokat, beruházásokat. Ellátja a földművelésügyi, állati-és növény egészségügyi, tűzvédelmi, közterület használati engedélyezési ágazati feladatokat. A helyi közműszolgáltatások körében közreműködik az épített és természetes környezet védelmében, közterületek fenntartásával, a település-tisztasággal kapcsolatos feladatok ellátásában és ellenőrzésében. Koordinálja az állampolgári panaszok, bejelentések hivatali elintézését, környezet és természetvédelmi feladatok ellátását, közreműködik hatósági ellenőrzésekben.


1.) Gondoskodik a rendezési tervek készítésével, egyeztetésével, véleményeztetésével, jóváhagyásával, nyilvántartásával és karbantartásával kapcsolatos feladatok ellátásáról.
2.) Képviseli a HÉSZ végrehajtása során az önkormányzat érdekeit.
3.) Előkészíti a beépítésre alkalmas ingatlanok értékesítését.
4.) Ellátja a helyi közműszolgáltatások körében az épített és természetes környezet védelmével, közterületek fenntartásával, a település-tisztasággal kapcsolatos feladatokat.
5.) Irányítja és koordinálja az intézményi felújításokat, beruházásokat.
6.) Ellátja a földművelésügyi, állat- és növény egészségügyi, tűzvédelmi, közterület használatengedélyezési feladatokat.
7.) Ellátja a hulladékgazdálkodással kapcsolatos feladatokat.
8.) Ellátja a lakás és nem lakás céljára szolgáló önkormányzati tulajdonú helyiségek bérbeadásával és elidegenítésével kapcsolatos feladatokat.

9.) Ellátja a környezet- és természetvédelmi feladatokat.
10.) Ellátja a hatósági ellenőrzésekben való közreműködéssel kapcsolatos feladatokat.
11.) Ellátja az állattartással kapcsolatos feladatokat.
12.) Elkészíti és karbantartja a településfejlesztési és település-politikai terveket, elképzeléseket, gondoskodik azok nyilvánosságáról és közreműködik társadalmi támogatottságának megteremtésében.
13.) Ellátja a - kiemelt figyelemmel az Európai Uniós - pályázatfigyelési feladatokat.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100