A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Műszaki Osztály

Műszaki Osztály
Vezető: Farkas Renáta
Telefon: 57/540-100*111
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 • Tóthné Magyar Andrea - építéshatósági ügyintézés
   57/540-100*114
 • Nagyné Kátai Dóra - építéshatósági ügyintézés
  57/540-100*114
 • Pongó Ágnes - önkormányzati bérlemények és általános műszaki ügyintézés
  57/540-100*115
 • Szabó Csaba - műszaki ügyintéző
   57/540-100*115

 

Létszám adatok: építéshatósági ügyintéző 2 fő
- általános műszaki ügyintéző 2 fő
- adminisztrátor 1 fő
Az osztály látja el Jászapáti, Jászkisér, Jászszentandrás, Jászivány, Jánoshida, Jászdózsa, Jászladány, Alattyán, Jászalsószentgyörgy közigazgatási területén adódó építéshatósági feladatokat. Összefogja a város Település Rendezési Tervével és a Helyi Építési Szabályzattal (HÉSZ) kapcsolatos feladatokat, ezekkel kapcsolatosan képviseli az Önkormányzat érdekeit. Ellátja a városban található önkormányzati kezelésben lévő ingatlanok bérbeadásával és elidegenítésével kapcsolatos feladatokat. Koordinálja a városfejlesztéshez tartozó és az Európai Unióhoz való csatlakozással együtt járó feladatokat, részt vesz a kapcsolódó pályázatok műszaki előkészítésében. Irányítja és bonyolítja az intézményi felújításokat, beruházásokat. Ellátja a földművelésügyi, állati-és növény egészségügyi, tűzvédelmi, közterület használati engedélyezési ágazati feladatokat. A helyi közműszolgáltatások körében közreműködik az épített és természetes környezet védelmében, közterületek fenntartásával, a település-tisztasággal kapcsolatos feladatok ellátásában és ellenőrzésében. Koordinálja az állampolgári panaszok, bejelentések hivatali elintézését, környezet és természetvédelmi feladatok ellátását, közreműködik hatósági ellenőrzésekben.
1.) Ellátja az Épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvényben meghatározott építéshatósági feladatokat.
2.) Gondoskodik a rendezési tervek készítésével, egyeztetésével, véleményeztetésével, jóváhagyásával, nyilvántartásával és karbantartásával kapcsolatos feladatok ellátásáról.
3.) Képviseli a HÉSZ végrehajtása során az önkormányzat érdekeit.
4.) Előkészíti a beépítésre alkalmas ingatlanok értékesítését.
5.) Ellátja a helyi közműszolgáltatások körében az épített és természetes környezet védelmével, közterületek fenntartásával, a település-tisztasággal kapcsolatos feladatokat.
6.) Irányítja és koordinálja az intézményi felújításokat, beruházásokat.
7.) Ellátja a földművelésügyi, állat- és növény egészségügyi, tűzvédelmi, közterület használatengedélyezési feladatokat.
8.) Ellátja a hulladékgazdálkodással kapcsolatos feladatokat.
9.) Ellátja a lakás és nem lakás céljára szolgáló önkormányzati tulajdonú helyiségek bérbeadásával és elidegenítésével kapcsolatos feladatokat.10.) Ellátja az állampolgári panaszokkal, bejelentésekkel kapcsolatos feladatokat.
11.) Ellátja a környezet- és természetvédelmi feladatokat.
12.) Ellátja a hatósági ellenőrzésekben való közreműködéssel kapcsolatos feladatokat.
13.) Ellátja az állattartással kapcsolatos feladatokat.
14.) Elkészíti és karbantartja a településfejlesztési és település-politikai terveket, elképzeléseket, gondoskodik azok nyilvánosságáról és közreműködik társadalmi támogatottságának megteremtésében.
15.) Ellátja a - kiemelt figyelemmel az Európai Uniós - pályázatfigyelési feladatokat.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100