A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Információs Adatbázis A Helyben Működő Vállalkozásokról

Információs Adatbázis A Helyben Működő Vállalkozásokról

EFOP-1.2.11-16-2017-00014

,,A Jászapáti Fiatalok Helyben Maradásának Támogatásáról”

 

Jászapáti 2000. Mezőgazdasági ZRt.

Cégvezető: Lóczi Miklós elnök-vezérigazgató

Cím: 5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 4-6.

Webcím: www.jaszapatimgzrt.hu

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Részletek:

A ZRt. az elért eredményei alapján a megye legnagyobb mezőgazdasági vállalkozása, éves árbevétele 2017 évben közel 8 milliárd Ft.

A növénytermesztés vezér árunövényei a kalászos gabonák, olajos növények, kertészeti növények. Közel 20.000 hektár területen folytatunk integrációs tevékenységet.

Az állattenyésztési igazgatóság szarvasmarha, sertés állományok tartásával foglalkozik; az érdekeltségi körünkhöz tartozó egyik vállalkozás pedig juhtartással és pulykaneveléssel.

A terménygazdálkodási ágazat terményátvétellel, feldolgozással, raktározással kapcsolatos munkákat bérmunkában is szolgáltat.

A műszaki igazgatóság műszaki szolgáltatás keretében gépjárműjavítást, üzemanyag forgalmazást végez.

 

Fort-Kom Kft

Cím: 5130 Jászapáti, Kossuth Lajos út 15-17.

Web: www.fabutorgyartas.hu

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 0657/443-080

Részletek:

A Fort-Kom Kft. több mint 30 éve működő családi vállalkozás. Dolgozóink létszáma évről évre változatlan, jól összeszokott profi csapat. Cégünk fő profilja szoba és kerti bútorok gyártása. A kerti bútorokat nem csak belföldre, hanem exportra is gyártjuk. 2004 óta működik  Mester 3-as Barkács és Festék Üzletünk, ahová szeretettel várjuk vásárlóinkat."

 

Fuvar-Speed Kft.

Cím: 5130 Jászapáti, Juhász Máté u. 3.

Részletek:

Cégünk a Naszálytej Zrt. alvállalkozójaként  jászapáti telephelyen végzi a tejipari termékek raktározását és kiszállítását a vevőkhöz. A két termelő telephelyről, Vác és Miskolc, nagy mennyiségben beszállítjuk a termékeket Jászapátira, itt komissiózuk, majd kiszállítjuk a vevőknek. Cégünk irodai adminisztrációs, raktárosi, és gépkocsivezetői munkakörben foglalkoztat közel 40 főt.

 

Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft.

Cím: 5130 Jászapáti, Gyöngyvirág u. 11.

Telefonszám: 06-57/540-350

Fax: 06-57/540-380

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jászapáti Tölgyes Strandfürdő és Kemping

Cím: 5130 Jászapáti, Gyöngyvirág u. 22.

Strand: 06-57/440-353

Kemping: 06-57/441-187

Web: www.tolgyesstrand.hu

Részletek:

A Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft. a Jászapáti Városi Önkormányzat egyszemélyes gazdasági társaságaként és megbízásából végzi, illetve végezteti a helyi közutak és a csapadékvíz-elvezető rendszer karbantartását, a kijelölt önkormányzati tulajdonú ingatlanok felújítását. Cégünk üzemelteti a Litkei Máté téri piacot, az ott működő helyi termékek boltját és minden hónap első vasárnapjára szervezzük a méltán híres, alkalmanként 12-15 ezer látogatót vonzó Jászapáti Kirakodó- és Állatvásárt.

Kiemelt feladataink közé tartozik a város szívében kiépített park gondozása és a katolikus temető üzemeltetése is.

Cégünk a turisztikai területen a Jászság meghatározó szereplője. A Jászapáti Tölgyes - A Klasszik Strand és Kemping egyaránt kínál lehetőséget a rekreációra, a fürdőgyógyászatra vágyó és az aktív pihenést kedvelő kül- és belföldi vendégek számára. 

 

Jászmetáll Kft.

Cím: 5130 Jászapáti, Régi-Téglagyár 0294/13 hrsz

Telefonszám: 0657/440-331

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részletek:

A Jászmetáll Kft. több mint 20 éve kezdte meg tevékenységét a fémhulladék piacon, ahol a 2017. évet már 2300 tonnát meghaladó értékesítési eredménnyel zárta.

Jászapáti telephelyűnkön működésünk során következetes és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vas- és fémhulladék, továbbá csomagolási hulladék kezelésének korszerű fogadóbázisát építettük fel, hogy a hulladékok beszállítása, illetve kezelése a legszigorúbb elvárásoknak is megfeleljen, ugyanakkor partnereink érdekeit is szem előtt tartva történjen.

Linde műszaki gázok, valamint a Flaga Hungária Kft. hivatalos forgalmazói vagyunk, havi szinten 600 palackot értékesítünk.

 

Outlet Bútor Bolt

Cím: 3360 Heves, Hunyadi u. 11-13.

Telefonszám: 0630/952-8774

Részletek:

Minőségi német import és használt bútorok nagy választékéval és folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Társaságunk biztos pénzügyi likviditással rendelkezik, ezért nagyobb projektek, pályázatok lebonyolítását is biztonsággal tudja vállalni.

 

Jász-Plasztik Kft.

Cím: 5130, Jászapáti, Ipari Park

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részletek:

Míg a Jász-Plasztik név 1990-ben csak egy néhány főt foglalkoztató kis kft.-t jelölt, ma már egy több országban jelen lévő, sok ezer főt foglalkoztató cégcsoportra utal.

Az alapításától kezdve családi tulajdonban lévő, hírnevét műanyag-feldolgozó tevékenységével megalapozó vállalkozás nemcsak saját termékek gyártójaként, hanem multinacionális cégek megbecsült beszállítójaként is ismert.

A hazánkban több területen ágazati piacvezetőnek tekinthető, és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legjelentősebb munkáltatójának számító Jász-Plasztik társadalmi szerepvállalása is jelentős, elmondható tehát: a jászberényi központból irányított cég, jelentős gazdasági szereplővé nőtte ki magát.

Jászapátin műanyag újra hasznosító üzemet működtet, ahol magas műszaki színvonalon bálázott PET palackot és PE fóliát dolgoznak fel.    

 

Mézes Kávézó és Falatozó 

Cím: 5130. Jászapáti, Gazda-Farm 1.

Telefonszám: 0630/332-3307

Nyitvatartás: Minden nap 6:30-20:00

Részletek:

Éttermünk 60 fő befogadására alkalmas, kerthelységünkben további  50 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Szívügyünk a minőség iránti elkötelezettség és vendégszeretet.

Család-barát környezetben állatsimogatóval, mini játszóparkkal, gyermek sarokkal és  korlátlan wi-fi használattal kedveskedünk vendégeinknek. 

Éttermünk a hétköznapokon menüvel várja az ebédelni vágyókat. Rendezvények, céges események és családi összejövetelek szervezését is nagy lelkesedéssel vállaljuk.

Szeretettel várjuk visszajáró és új vendégeinket! 

 

Nagypál & Ivanics Ingatlanközvetítő Iroda

Cím: 5130 Jászapáti, Berdó utca 15/a

Telefonszám: 0630/409-3436

Web: www.nagypalingatlan.hu

Részletek:

Ingatlanközvetítői irodánk szakirányú végzettséggel és ügyvédi háttérrel 10 éve működik. Elsősorban Jászapátin és a környező településeken található ingatlanok értékesítési és bérleti közvetítésére specializálódtunk, bekapcsolódtunk az országos ingatlanközvetítői hálózatba is. Állandó kapcsolatot tartunk fenn klienseinkkel, ezért munkatársaink naprakész információkkal szolgálnak.

Célunk: igényes és korrekt közvetítői munkával megtalálni a Vevők/Bérlők igényeinek legmegfelelőbb ingatlant, eladóinknak biztosítani, hogy az adott kereslet mellett legnagyobb hatékonysággal értékesítsük ingatlanukat.

 

Radius Signage Kft.

Cég székhelye:1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2. em. 14.

Levélcím: 5130 Jászapáti, Pf.: 72.

Telefonszám: 57/442-882

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.radius.hu

Részletek:

A Radius Signage Kft. ipari, reklámipari beszállítást végző, több mint 20 éve Jászapátin működő, megközelítőleg 50 főt alkalmazó családi vállalkozás.

Fő tevékenységei:

-          Poliuretán habosítás szerszámgyártással

-          Vákuumformázás szerszámgyártással

-          Műanyagok megmunkálása

-          CNC marás

-          Fa, műanyagok lézervágása

-          Plexi termékek gyártása

-          Fémszerkezeti munkák

-          Lakatos technológiák

-          Porfestés, oldószeres festés

-          Benzinkút hálózat árkijelző oszlopok és egyéb reklámeszközök gyártása, karbantartása

-          Táblakészítés, feliratozás

-          Szitanyomás (textil, fém, műanyag)

A fenti tevékenységek a projekt menedzsment kezelése, ISO 9001:2015 minőségirányítási és ISO 14001:2015 környezetirányítási keretek között.

Megrendelőink többnyire multinacionális cégek, de sok kis és közepes vállalkozásnak is végzünk különféle munkákat.

Munkavállalókat betanított gépkezelő, összeszerelő és karbantartó feladatokra alkalmaz.

 

Urbánné és Társa Kft.

Székhely: 5130 Jászapáti, Hunyadi u. 27.

Telephely: 5130 Jászapáti Tanya 227/B

Telefonszám: 0657/540-646

Fax: 0657/540-646

Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részletek:

Az Urbánné és Társa Kft. 1997.01.01-től bejegyzett vállalkozás.

Székhelye: 5130 Jászapáti, Hunyadi u. 27.

Cég főtevékenysége: Baromfitenyésztés, tojástermelés, száraztésztagyártás.

A Kft. 12 fő dolgozót foglalkoztat.

Képviseletre jogosult:Urbán László ügyvezető

 

V Kristály 95 Kft.

Cím: 5130 Jászapáti, István Király út 19-21.

Mobil: 06-30-2799-634

Telefon: 06-57-442-502

Fax: 06-57-442-255

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részletek:

Mély és magas építés.

Családi házak, üzlethelységek, ipari létesítmények, gáz –víz - szennyvízhálózat tervezése, teljes körű generál kivitelezése, egyéb speciális szaképítés.

 

AZ INFORMÁCIÓS ADATBÁZISHOZ BÁRMELY HELYI VÁLLALKOZÁS CSATLAKOZHAT!

Bővebb információ:

Kocsis Mariann : 70/459-21-87

ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN JELENTKEZHETNEK:

Jászapáti Városi Önkormányzat

Cím: Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.

Telefonszám: 0657/540-100

Email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100

jaszsagi ivoviz projekt



ipo