A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Tourinform Iroda

Művészetek Háza2

tourinform jaszapati logo

Cím: 5130 Jászapáti, Damjanich út 4.

Tel: +36-57-443-566

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatás:

A Tourinform iroda nem utazási iroda, hanem egyfajta bemutatóterem, amely elsősorban a település/térség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a térségi és nemzeti (országos) turisztikai kínálattal egyaránt találkozik. Alapvető feladata a turisztikai látnivalókról, szolgáltatásokról, programokról, lehetőségekről a belföldi és külföldi turisták versenysemleges, naprakész, átfogó informálása, a működési terület megismertetése, jó hírének erősítése. Magyarország közel 150 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai, információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott kistérség, régió, sõt az egész ország turisztikai kínálatáról. A Tourinform irodák munkatársai készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekrõl, vendéglátóhelyekrõl, közlekedésrõl, programokról, látnivalókról, turisztikai szolgáltatásokról. A Tourinform irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz és térképekhez.

Szolgáltatásaink:
Turisztikai információnyújtás:

- Jászberény és kistérsége, a Jászság turisztikai látnivalóiról, szálláshelyeiről, vendéglátóhelyeiről, programjairól.
- Hazánk vonzó tájairól, az ország szinte összes szálláshelyeiről, a rangosabb eseményekről, rendezvényekről és egyéb turisztikai szolgáltatásokról.
- Ingyenes kiadványok Magyarország legszebb vidékeiről.
- Információs térképek.
- Információk a színházak műsoráról.
- Menetrendek

MO-elmeny logo

Művészetek Háza

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100