A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás ! - Hulladékszállítási díj!

Lakossági Tájékoztató!

Jászapátin a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak beszedésével és kezelésével összefüggő feladatokat.

A díjhátralékok és a lakosság terheinek csökkentése érdekében 2018. január 1. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg a személyes ügyfélszolgálati, illetve a díjhátralékok beszedésével összefüggő feladatok ellátásával.

Ennek révén az NHKV Zrt. személyes ügyfélszolgálatát bővítette, lehetőséget teremtve ezáltal az ingatlanhasználók számára az őket személyesen felkereső díjbeszedőknél a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételével kapcsolatos változások (pl. ingatlanhasználó adatainak változása) bejelentésére is. A díjbeszedők emellett felvilágosítást adnak a további ügyintézéssel kapcsolatos teendőkről is. A személyes felkeresés során bejelentett adatváltozások további feldolgozását az NHKV Zrt., a szerződéses partnerek és a közszolgáltatók bevonásával biztosítja.

A személyes ügyfélszolgálati feladatot és díjbeszedést végző munkatársak minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket.

A kintlévőségkezelési feladatokat ellátó ügyintéző Jászapáti településen:

Horváth Nikolett

Telefon: 0630/190-20-47

Személyes ügyintézés:
csütörtökönként
09:00-11:00 és 13:00-15:00

Jászapáti, Gyöngyvirág utca 11. szám alatt
(Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft. épülete)


kormanyablak 0


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100