A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági felhívás - Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére - Dr. Deák és Társa Háziorvosi Betéti Társaság

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére

A Dr. Deák és Társa Háziorvosi Betéti Társaság (képviseli: Dr. Deák Lehel Imre, székhelye: 5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6.) átvételre meghirdeti Jászapáti város III. számú, 2000 fős, felnőtt háziorvosi körzetét. A háziorvosi körzetben nincs ügyelettartási kötelezettség, helyben található mentőállomás.

A praxisjog megszerzése az alábbi módon lehetséges: a praxisjog két havi finanszírozási díj, mindösszesen 3 millió forint összegű vételáron történő megvásárlása azzal, hogy megegyezés alapján részletekben történő fizetés is lehetséges, ezt követően új praxisengedély, működési engedély kérelmezése, új finanszírozási szerződés megkötése.

A praxisjog megszerzésére a felmondási idő alatt, 2019. december 31. napjáig van lehetőség, ugyanakkor a finanszírozás akkor folyamatos, ha a finanszírozási szerződés megkötéséhez a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz 2019. december 5. napjáig valamennyi irat – hiánytalanul – megérkezik.

Jászapáti Városi Önkormányzat az egészségügyi szolgáltatóval megkötött feladat-ellátási szerződés alapján a rendelőhelyiséget (5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6.) az egészségügyi szolgáltató ingyenes használatába adja, a rezsiköltségeket fedezi, a háziorvos számára szolgálati lakást biztosít.

A felhívással kapcsolatban további tájékoztatást kérhet Dr. Deák Lehel háziorvostól a 06-20-912-2330-as telefonszámon, valamint dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a 06-57-540-100/109-es telefonszámon, továbbá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jászapáti, 2019. június 1.


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100