A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági - Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére -MED.UNIV.-

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére

A MED.UNIV.@Orvosi Ellátást Biztosító Korlátolt Felelősségű Társaság (képviseli: Dr. Pál István, székhelye: 3300 Eger, Rózsa Károly út 10. fszt. 3.) átvételre meghirdeti Jászapáti város egyik legnagyobb, 2235 beteget ellátó felnőtt háziorvosi körzetét, amelynek jelenlegi havi finanszírozása 1,9 millió forint. Ügyelet vállalása nem kötelező, helyben található mentőállomás.

A praxisjog, valamint a rendelő korszerű berendezési és felszerelési tárgyainak tulajdonosa a 3 millió forint törzstőkével rendelkező MED.UNIV.@Orvosi Ellátást Biztosító Korlátolt Felelősségű Társaság, amely a térségi praxisközösség tagja.

A praxisjog, gazdasági társaság jelképes vételáron, ingyenes átruházással megszerezhető a jelenlegi egészségügyi szolgáltatóval munkaviszonyban álló két asszisztensnő továbbfoglalkoztatásának biztosításával.

A praxisjog megszerzésére a felmondási idő alatt, 2019. augusztus 31. napjáig van lehetőség, ugyanakkor a finanszírozás akkor folyamatos, ha a finanszírozási szerződés megkötéséhez a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz 2019. augusztus 5. napjáig valamennyi irat – hiánytalanul – megérkezik.

Jászapáti Városi Önkormányzat az egészségügyi szolgáltatóval megkötött feladat-ellátási szerződés alapján a rendelőhelyiséget külön nővér- és orvosivizsgáló helyiséggel (5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6.), valamint a szükséges eszközöket az egészségügyi szolgáltató ingyenes használatába adja, a rezsiköltségeket fedezi, a háziorvos számára szolgálati lakást biztosít.

A felhívással kapcsolatban további tájékoztatást kérhet Dr. Pál István háziorvostól a 06-30-635-1918-as telefonszámon.

Amennyiben a leendő háziorvos helyettesítéssel látná el a feladatot, tájékoztatást kérhet dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a 06-57-540-100/109-es telefonszámon, továbbá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jászapáti, 2019. június 1.


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100