A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére

Felhívás háziorvosi praxisjog átvételére

Dr. Deák Lehel Imre háziorvos átvételre meghirdeti Jászapáti város III. számú, 2000 fős, felnőtt háziorvosi körzetét. A háziorvosi körzetben nincs ügyelettartási kötelezettség, helyben található mentőállomás.

A praxisjog megszerzése az alábbi módon lehetséges: a praxisjog két havi finanszírozási díj, mindösszesen 3 millió forint összegű vételáron történő megvásárlása azzal, hogy megegyezés alapján részletekben történő fizetés is lehetséges, ezt követően új praxisengedély, működési engedély kérelmezése, új finanszírozási szerződés megkötése.

A praxisjog megszerzésére a felmondási idő alatt, 2019. december 31. napjáig van lehetőség, ugyanakkor a finanszírozás akkor folyamatos, ha a finanszírozási szerződés megkötéséhez a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőhöz 2019. december 5. napjáig valamennyi irat – hiánytalanul – megérkezik. Az átvételre akkor is lehetőség lesz, ha a feladatot 2019. január 1-jétől helyettesítéssel látja el az önkormányzat.

Jászapáti Városi Önkormányzat az egészségügyi szolgáltatóval megkötött feladat-ellátási szerződés alapján a rendelőhelyiséget (5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6.) az egészségügyi szolgáltató ingyenes használatába adja, a rezsiköltségeket fedezi, a háziorvos számára szolgálati lakást biztosít.

Jászapátin a fenti körzeten túl két felnőtt, egy vegyes és egy gyermekorvosi, valamint két fogorvosi praxis működik, magánrendelések is elérhetők.

A felhívással kapcsolatban további tájékoztatást kérhet Dr. Deák Lehel háziorvostól a 06-20-912-2330-as telefonszámon, valamint dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a 06-57-540-100/109-es telefonszámon, továbbá a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Jászapáti, 2019. október 17.


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100