A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Ápolói álláshirdetés Jászapáti háziorvosi rendelő

Ápolói álláshirdetés

Jászapáti háziorvosi rendelő

Betöltendő munkakör megnevezése: körzeti ápoló

Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Jászapáti, Petőfi Sándor u. 4-6. szám alatti háziorvosi rendelő

Az állás betölthető: 2020. január 1. napjától

Jogviszony formája: munkajogi jogviszony

Jogviszony időtartama: határozatlan

Elvárt végzettség:

A háziorvos feladatköréhez kapcsolódó ápolási feladat önállóan körzeti ápolói szakképesítéssel, vagy klinikai szakápolói (körzeti-közösségi szakápoló) szakképesítéssel, vagy alapellátási közösségi szakápolói szakképesítéssel, vagy ápolói szakképesítéssel (OKJ szám: 55 723 01), vagy gyermekápolói, illetve csecsemő- és gyermekápolói szakképesítéssel (OKJ szám: 55 723 02), vagy ápolói (BSc), vagy ápoló (MSc) szakképesítéssel látható el.

Amennyiben a pályázó nem rendelkezik a fenti szakképesítések valamelyikével, a háziorvosi szolgálatban akkor alkalmazható, ha felnőtt szakápolói képesítése van, és - a munkavégzésre irányuló szerződésben - kötelezettséget vállal arra, hogy az alapellátási közösségi szakápolói szakképesítést vagy az ápolói szakképesítést (OKJ szám: 54 5012 01) az alkalmazás időpontjától számított 2 éven belül, illetve az ápolói (BSc) szakképesítést az alkalmazás időpontjától számított 4 éven belül megszerzi.

Elvárt tapasztalat: legalább három év háziorvosi rendelőben szerzett tapasztalat

Amennyiben a pályázó rendelkezik a 4/2000. (II. 25.) EüM rendelet szerinti kritériumoknak megfelelő végzettséggel és elvárt tapasztalattal, a foglalkoztatás formája: 8 órás teljes munkaidő, a munkabér: az egészségügyben dolgozókra vonatkozó közalkalmazotti bértáblának és bérkiegészítésnek megfelelő munkabér.

Pályázat ismertetése: Jászapáti III. számú, 2000 fős, felnőtt háziorvosi körzete 2020. január 1. napjával átvételre kerül a háziorvos és az ápoló nyugdíjba vonulása miatt, a feladatellátás folyamatosságának biztosítása érdekében keresünk ápolót az új/ helyettes háziorvos munkájának segítésére. A háziorvosi körzetben nincs ügyelettartási kötelezettség, helyben mentőállomás működik.

Jelentkezni írásban, szakmai önéletrajzzal és a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatával lehet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, valamint postai úton vagy személyesen a 5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2. szám alatt. Kérjük elérhetőség (telefonszám, e-mail cím) megadását. A borítékra kérjük írják rá: „Körzeti ápoló”, azon egyéb azonosítót ne tüntessenek fel.

További tájékoztatás kérhető dr. Tóth Nóra jegyzői referenstől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a 06-30-173-4694-es telefonszámon, illetve Dr. Völgyi István háziorvostól a 06-30-264-9872-es telefonszámon.

Jászapáti, 2019. október 29.

Jászapáti Városi Önkormányzat


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019


 


strand modul 100


palyazatok modul 100
leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100
ITS-modul-100