A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Pályázat „Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó”

PÁLYÁZAT
Jászapáti Városi Önkormányzat bérbeadásra meghirdeti a tulajdonában lévő Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó alatt található „Centrum lakás”-t, mely nappali, konyha (beépített konyhaszekrénnyel), kamra, előszoba, fürdőszoba, WC, előtér, a tetőtér két fél szoba, előtér helyiségekből áll. A lakáshoz közös használatú tároló helyiségek tartoznak.
A költségelvű bérlakás:
- alapterülete: 77 m2
- komfortfokozata: összkomfortos
- bérleti díja: 45.900.-Ft/hó
 
 
A hatályos önkormányzati rendelet értelmében a feltételek fennállása esetén lehetőség van lakbértámogatásra, melynek mértéke a fent leírt bérleti díj 50 %-a.
 
A költségelvű bérlakásra kiírt pályázaton csak az vehet részt aki a pályázati adatlapot igazoltan átvette.
 
 
A pályázat során az ajánlattevőknek az önkormányzat lakbér rendeletében meghatározott havi lakbér több hónapra, de legalább három hónapra előre, egy összegben történő megfizetésére kell ajánlatot tenni, amely a bérbeszámításnál nem vehető figyelembe.
A pályázatot zárt, „Jászapáti, Petőfi Sándor út 4-6. szám 1. emelet 1. ajtó” megjelöléssel, feladót és egyéb jelet nem tartalmazó borítékban kell benyújtani a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályán (Dr. Szlovencsák Imre út 2.) 2015. április 3-án 10:00 óráig.
 
A pályázatok felbontására 2015. április 3-án 13:00 óráig kerül sor.
 
A beadott pályázatokat a soron következő ülésén a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonkezelői Bizottság, illetve a Közbiztonsági, Szociális és Nemzetiségügyi Bizottság megtárgyalja és javaslatot tesznek a nyertes pályázó személyére. A javaslatok elfogadásáról a képviselő-testület dönt, melyről írásban értesítjük a pályázót.
A pályázat részletes tartalmi feltételeiről, a pályázati adatlapról a Polgármesteri Hivatal fsz. 10. sz. irodájában lehet érdeklődni.
A pályázat kiírásának időpontja: 2015. március 18.
Polgármesteri Hivatal
Jászapáti