A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Kérdések - válaszok

Meddig érvényes a kártya?

A kártya első érvényessége a gyártyási év december 31-ig szól, amelyet követően a kártya cseréje nem szükséges, csupán érvényesíteni kell a következő évre. Az érvénysített kártya az érvényesítő hologramos matricán megjelölt év december 31 -ig.

Mikortól lehet igénybe venni a kedvezményeket?

Az Apáti kártya nyújtotta kedvezményeket a kártya átvételétől lehet igénybe venni.

Hol kaphatok további információt?

A kártyáról bárminemű információt – mind a lakosság, mind az elfogadóhelyek tekintetében- az Apáti Kártya ügyfélszolgálaton kaphat. Munkaidőben személyesen a Jászapáti Polgármesteri Hivatal 112-es portáján, telefonon az 57/ 540-100 -as számon, e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen készséggel állunk rendelkezésére!

Hogyan tudok a kártyához jutni?

Személyesen is igényelheti az Apáti Kártya ügyfélszolgálatán.

Hol vehetek igénybe kedvezményt az Apáti Kártyával?

Az Apáti Kártyával elfogadóhelyeken vehetnek igénybe kedvezményeket. Az elfogadóhelyeken túl további kedvezményeket vehetnek igénybe egyes városi rendezvényeken. Ezekről minden esetben az adott rendezvény információs anyagában adunk tájékoztatást. 

Hogyan lehet használni a kártyát?

A kártyabirtokos minden esetben a fizetést megelőzően köteles jelezni az Apáti Kártya használatának szándékát! A kártya névre szóló és használata át nem ruházható. A kártya birtokosa a kedvezmény igénybevételekor köteles a kártyát felmutatni és a pénztáros kérésére azt átadni, aki a jogosultságot ellenőrizheti. A kártya ellenőrzése az elfogadóhelyeken többféleképpen lehetséges: – szemrevételezéssel, – elektronikus (POS) terminál segítségével.

Ki igényelheti a kártyát?

Jászapáti állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy.

Hogyan értesülhetek a kártya új információiról?

A kártya új/aktuális információiról a kártya időszaki hírleveleiből értesülhet, amelyet az igénylés alkalmával megadott e-mail címre kaphat. A honlapon az aktualitások menüpont alatt ezen információk szintén olvashatók.

Mennyibe kerül a kártya?

A kártya ára első igényléskor, illetve csere / pótlás esetén 500.- Ft., érvényesség meghosszabításakr évente 50.- Ft., mely összegeket készpénz fizetéssel készpénzfiztési számla ellenében fizethet a kártya átvételekor.


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100