A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Lakossági Felhívás - Intézményi gyermekétkeztetés – Tájékoztató a „Menza Pure” Program használatáról

Intézményi gyermekétkeztetés – Tájékoztató a „Menza Pure” Program használatáról

 

Tisztelt Szülők!

Jászapáti Város közigazgatási területén található oktatás-nevelési intézményekben az ebédbefizetésre korábban csekkes befizetéssel, készpénzben vagy átutalással volt lehetőségük a szülőknek. Önkormányzatunk szeretné megkönnyíteni és leegyszerűsíteni a befizetés menetét, ezért a térítési díjak készpénzes fizetése mellett lehetővé teszi az online felület használatával történő átutalásos és bankkártyával történő befizetést is.

Jászapáti Városi Önkormányzat bevezeti a gyermekek iskolai étkezések nyilvántartására szolgáló „Menza Pure” étkezés-nyilvántartó rendszert. A kialakított online felületen nyomon követhető a gyermek étkezése, a kiállított számlák, fizetési kötelezettségek, az esetlegesen fennálló hátralék, valamint az internet segítségével otthonukból egyszerűen, gyorsan tudják a kiállított számlákat kiegyenlíteni, díjmentesen, bankkártyás befizetés segítségével.

A programba való belépéshez (https://menzapure.hu/) e-mail cím regisztrálása szükséges, melyet Hivatalunkhoz a mellékelt nyomtatványon kérünk bejelenteni.

Az e-mail cím jóváhagyása után, a programba történő belépést követően az „Azonosítóhoz” a regisztrált e-mail címet szükséges beírni, majd az „új jelszó kérése” gombra kattintani. Ha a bejelentkezési e-mail cím megegyezik a regisztrált e-mail címmel, akkor egy belépési jelszó érkezik erre a címre.

A levél megérkezése után az e-mail cím és a kapott jelszó beírásával a rendszer azonnal a regisztráció felületre navigál.

A programba belépve az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) jelenik meg, ennek elfogadását követően lehet az „Étkező felületre” továbblépni. Belépés után a jelszót célszerű megváltoztatni, ami a „Súgó” menüpontot lenyitva tehető meg. A „Súgó” menüpontban megtalálható a program használatát segítő „Kézikönyv a felületről” című tájékoztató.

Az étkezésrőlminden hónap 20. napjáig számla kerül kiállításra, melyről értesítés érkezik -elektronikus úton - a regisztrált e-mail címre. A kiállított számla a „Menza Pure” online szülői felületen megtekinthető a „Számlák” menüpontban, a sor elején lévő számla sorszámára történő kattintással.

2023. november 01. napjától a regisztrált felhasználók részére papír alapú számlát és csekket a továbbiakban nem küldünk. (A számla eredeti példánya, papír alapon igény szerint a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Házipénztárában átvehető.)

 

Fizetési módok, határidők:

  1. Átutalással történő befizetés bankszámláról történő utalással Jászapáti Városi Önkormányzat 10300002-10692461-49020015 számú bankszámlájára. A térítési díj összegének a hónap utolsó napjáig kell beérkeznie. (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a számla sorszámát, gyermeke nevét és általános iskolai osztályát (ha releváns).

 

  1. Bankkártyával történő fizetés – „Menza Pur” programba történőbejelentkezést követően - a https://ooi.eny.hu/ oldalon, a „Számlák” menüpontban, az aktuális számla „Befizetés” gombjára kattintva, a hónap utolsó napjáig.

Átutalás, bankkártyás fizetés során, a számlán/értesítésben szereplő pontos összeget kérjük átutalni.

  1. Készpénzben történő befizetés a Jászapáti Polgármesteri Hivatal Házipénztárában (földszint 8. iroda) ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda: 08.00-12.00, csütörtök: 08.00-12.00 és 13.00-16.00).

  1. Amennyiben az étkezést a továbbiakban is készpénzátutalási megbízással (csekken) szeretné fizetni, csekk igényelhető a Jászapáti Polgármesteri Hivatal 13. irodájában Sisa Dorottyánál, illetve telefonon, a 06-57/540-100, 120-as melléket tárcsázva.

 

Bármilyen kérdés, panasz, reklamáció esetén a Jászapáti Polgármesteri Hivatal ügyintézői állnak szíves rendelkezésükre személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda: 08.00-12.00, csütörtök: 08.00-12.00 és 13.00-16.00), vagy az alábbi elérhetőségeken:

Nagyné Jancsó Ilona (étkezés igénylésével, lemondással, számlázással kapcsolatban)

Jászapáti Polgármesteri Hivatal 8. iroda (Házipénztár)

Tel: 06-57/540-100 122-es mellék

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Sisa Dorottya (hátralék, csekkigénylés esetén)

Jászapáti Polgármesteri Hivatal 13. iroda

Tel: 06-57/540-100 120-as mellék

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jászapáti, 2023. október 24.

 

Jászapáti Városi Önkormányzat

„Menza Pure" online felületre történő regisztrációhoz és étkezési térítési díj átutalásos/bankkártyás fizetéséhezátutalásos

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100