A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Árusoknak

Kézművesek, árusok, kereskedők jelentkezését várjuk

Kézművesek, illetve hagyományőrző minőségi termékekkel rendelkező árusok, kereskedők jelentkezését várjuk a Jászapáti Városi Önkormányzat által szervezett rendezvényekre!

Elhelyezésük a rendezvény közvetlen közelében történik. Az árus tényleges kézművességének megítélése a Jászapáti Városi Önkormányzathoz e-mailen beküldött fényképes dokumentáció alapján történik.

Az adott év városi rendezvényei a városi honlap „rendezvények” megnevezésű menüpontja alatt található.

Jelentkezni csatolt fényképpel, valamint a letölthető jelentkezési lappal az alábbi e-mail címen lehet:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az árus saját installációjával történő árusításra jelentkezhet, itt 10 A áramellátás biztosított. Csatlakozásról, és világításról az árus gondoskodik, illetve korlátozott számban biztosítani tudunk faházat, melynek méretei: 2,5 * 2 méter, az elején kis kihajtható pulttal. Elé, vagy a faházba asztal vagy állvány helyezhető. A faház zárható, áram, és világítás biztosított.

Az árak rendezvényektől függően változnak, általában ingyenes helyet tudunk biztosítani. Az egyedi árképzés jogát (a rendezvény, és a jelentkező jellegéből adódóan) fenntartjuk.

- A helykiosztás a jelentkezés sorrendjében történik. Azonos profil esetén a jászapáti, és jászsági telephellyel rendelkező vállalkozások, illetve akik tevékenységét már volt alkalmunk megismerni, előnyt élveznek.

- A rendezvényt megelőző pár napban a területkiosztásról, a rendezvényre jelentkezett árusokat értesítjük. Emellett a rendező (Jászapáti Városi Önkormányzat) fenntartja a jogot a területek a rendezvényhez, és egyéb saját szempontokhoz igazodó egyedi kiosztásához.Minden árus elfogadja továbbá, hogy indokolt esetben az előre kiosztott helyek elfoglalása kis mértékben változhat. (1-5 m eltérés bármelyik irányban)

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal lehet e-mailben vagy postai úton, melyet a rendezvény előtt két héttel szükséges visszajuttatni címünkre.

Kérdéseik esetén állunk szíves rendelkezésükre e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb tudnivalók:

- Lehetséges a jelentkezés egyéb – nem kézműves - termékekkel is, azok elhelyezése egy külön árus soron történhet.

-A kitelepülés során a Rendező illetékes munkatársa határozza meg az árusítás pontos helyét és ellenőrzi a kereskedő által előre lejelentett helyfoglalás (folyóméterben megadott) helyességét, egyezését. Ellenőrzi továbbá, hogy a jelentkezési lapon feltüntetett áruval jelent-e meg a vásáron.

- Az árusítóhely nem közvetlen részét képező installáció (hirdető tábla), az árusító helytől távolabb csak a rendező előzetes engedélyével helyezhető el, oly módon, hogy a rendezvények résztvevőinek közlekedését nem akadályozhatja.

- Kizárólagos árusítási jogot senkinek, semmilyen termékre nem biztosítunk.

- A külön jogszabályokban előírt szakhatósági- és egyéb engedélyek beszerzéséről az árusító gondoskodik.

- Az rendezvény ideje alatt az installációk és az áru őrzésvédelméről az árusító gondoskodik.

- Gépkocsival behajtani az árusítás helyére csak az építés, bontás, és árufeltöltés idejére lehetséges. Ezeket követően a gépkocsit a rendezvény helyszínén kívül eső parkolókban kell elhelyezni.

- Az árusítás időtartama alatt a kereskedő az árusító helység 5 méteres környezetének folyamatos tisztán tartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően az árus a helyszínen szemetet nem hagyhat.

 
Jászapáti Városi Önkormányzat Polgármesteri Kabinet
5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.;
Tel.: 57/540-100/118;.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
Tovább a kategóriában: « Programok 2015.

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100