A jaszapati.hu weboldal sütiket használ!

A sütiket weboldalunk megfelelő működésének biztosításához, statisztikai adatok begyűjtéséhez és marketing célokból használjuk fel. Tudjon meg többet

Elfogadom

Önkormányzati tulajdonú lakás értékesítése Jászapáti Városi Önkormányzat a tulajdonában lévő Jászapáti, Jókai u. 1. szám 1. ajtó alatti lakás (hrsz: 3164/A/1) értékesítésére hirdet pályázatot

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Önkormányzati tulajdonú lakás értékesítése

Jászapáti Városi Önkormányzat a tulajdonában lévő Jászapáti, Jókai u. 1. szám 1. ajtó alatti lakás (hrsz: 3164/A/1) értékesítésére hirdet pályázatot

Ajánlatkérő (ingatlantulajdonos)

Megnevezése: Jászapáti Városi Önkormányzat

Székhelye: 5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.

Képviseli: Farkas Ferenc polgármester

Elérhetőség: 06-57/540-100, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A lakás műszaki jellemzői

- alapterület: 54 m2

- komfortfokozat: komfortos

- fűtési mód: gázkonvektor

- melegvíz-ellátás: villanybojler

- szennyvízvezeték kiépítve

- helyiségei: előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc.

- a lakáshoz egy tároló helyiség tartozik

Ingatlan valós piaci értéke: 3.200.000.-Ft

Az eladó (ajánlatkérő) eladási szándéka akkor áll fenn, ha a vevő (ajánlattevő) a vételárat egy összegben megfizeti.

A pályázat kötelező tartalmi elemei

- adatlap (nyomtatványminta jelen felhívás mellékleteként elérhető),

- nem természetes személy esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonat vagy alapító okirat, valamint az aláírásra jogosult személy 30 napnál nem régebbi aláírási címpéldánya, valamint arra vonatkozó nyilatkozat, hogy az ajánlattevővel szemben nincs folyamatban csőd- vagy felszámolási eljárás, a jogi személy megszűnését eredményező eljárás,

- 30 napnál nem régebbi adóigazolás, amely szerint az ajánlattevőnek nincs az ajánlatkérőnél és a Nemzeti- Adó- és Vámhivatalnál fennálló adótartozása, részletfizetés engedélyezése esetén a részletfizetést engedélyező határozat.

Érvénytelen a pályázat, amennyiben az ajánlattevő

- nem csatolja a jelen pályázati felhívásban jelölt iratokat és ennek a hiánypótlási felhívás keretein belül sem tesz eleget,

- a jelen pályázati felhívásban megjelölt piaci értéknél alacsonyabb összegű ajánlatot tesz.

Pályázat benyújtásának helye, módja

Jászapáti Polgármesteri Hivatal (5130 Jászapáti, Dr. Szlovencsák Imre út 2.). A pályázatokat lezárt borítékban egy példányban, papír alapon személyesen, vagy postai úton lehet benyújtani 2024. június 13. napján 12 óráig. A borítékra rá kell írni: „Jászapáti, Jókai utca 1. szám 1. ajtó értékesítése”. Az Ajánlatkérő kizárólag azokat a pályázatokat fogadja be, amelyek a benyújtási határidőig beérkeztek az ajánlatkérőhöz.

A pályázatok értékelése, az értékelés szempontjai

A pályázatok felbontása és értékelése a pályázati határidő lejártát követő munkanapon 10.00 órakor történik a polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében. A bontáson részt vehet az ajánlattevő vagy írásbeli megbízással rendelkező meghatalmazottja.

A beadott pályázatokat a soron következő ülésén a Képviselő-testület rangsorolja, és dönt a nyertes pályázó személyéről.

Több azonos tartalmú ajánlat közül az összességében legelőnyösebb ajánlatot választja ki a Képviselő-testület, ennek során figyelembe veszi az ajánlott vételárat, amennyiben az ajánlattevő ilyet csatol, az értékesítéssel érintett ingatlanra vonatkozó terveket, elképzeléseket, hasznosítási célt.

További információ

Az ingatlan előzetes egyeztetés után hivatali időben megtekinthető. Időpontegyeztetés hivatali időben a 06-57/540-100/114-es telefonszámon lehetséges.

Az ajánlatkérő fenntartja a jogot a pályázat módosítására, visszavonására vagy eredménytelenné nyilvánítására, amelyet honlapján (www.jaszapati.hu) és a hirdetőtáblán tesz közzé.

A pályázat részletes tartalmi feltételeiről, a pályázati adatlapról a Polgármesteri Hivatal fsz. 10. sz. irodájában lehet érdeklődni.

Melléklet: adatlapminta

A pályázat kiírásának helye és időpontja: Jászapáti, 2024. május 23.

Farkas Ferenc
polgármester

Közadat kereső


kormanyablak 0


onkorvalasztas2019Logó
Elbirkep

strand modul 100


palyazatok modul 100

leader modul 100rendeletek modul 100
forum modul 100
ivs modul 100

ITS-modul-100